Iets meer over Care 4 Life Shop

Wij zijn in 2003 gestart als Onafhankelijk Herbalife Member. Sinds die tijd hebben wij (samen met ons team) honderden mensen geholpen bij het verbeteren van hun levensstijl. Dit kan zijn enkele kilo’s afslanken, verbeteren van de sportprestaties, meer vitaliteit en leren om gezond te ontbijt. Kortom een brede selectie van mensen die wij hebben geholpen met een geweldig resultaat.

Via deze website willen wij Herbalife online voor iedereen bereikbaar en toegankelijk maken. Simpel, makkelijk, informatief en snel online Herbalife kopen, geweldig toch? Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen 30 minuten extra beweegt per dag. Like onze Facebook pagina en doe mee aan een van onze challenge. Zo kunt u op een leuke manier werken aan wat extra beweging per dag.

Herbalife Logo | www.care4lifeshop.nlUw succes is ons succes, we willen tevreden klanten met mooie resultaten.Iedereen kan bij ons terecht, wilt u discreet bestellen zonder “bemoeienis” of wilt u goed begeleid worden en misschien zelfs wel wekelijks of dagelijks contact? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Uiteindelijk toch niet tevreden? Geen probleem! Wij hanteren de door Herbalife gestelde 30 dagen tevredenheids garantie.

Even voorstellen

Mijn naam is Loek Molegraaf-Straat. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in voeding. In 1998 ben ik dan ook de koksopleiding gaan volgen. Door mijn ervaring als kok ga je na loop van tijd anders kijken naar eten. Er zit een groot verschil tussen eten en wat we nodig hebben als mens: voeding. Na de koksopleiding te hebben afgerond ben ik me in 2003 gaan verdiepen in het adviseren en coachen (begeleiden) van mensen op het gebied van voedingsgewoonte, levensstijl en voeding, waarvoor ik diverse cursussen voor heb gevolgd en met succes heb afgerond.

Herbalife kwam in 1995 op mijn pad. Mijn moeder werd door een vriendin geattendeerd op de producten van Herbalife. Na een verandering in onze levensstijl waren ze binnen korte tijd slanker en energieker. Zelf eet ik ook de producten van Herbalife ter ondersteuning van mijn lichaam. Ik heb een actieve levensstijl naast mijn gezin.

Ik draag de missie van Herbalife uit om de voedingsgewoonten van de wereld te verbeteren, van persoon tot persoon. Door het gemak van het internet kan ik deze missie door heel Nederland & België uitdragen met de geweldige producten van Herbalife.